Loading Dogodki

Brezplačna on-line delavnica »Facebook in Instagram shops«

8. aprila|9:30 dop - 12:30 pop

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira BREZPLAČNO on-line delavnico

»Facebook in Instagram shops« v ČETRTEK, 8. aprila 2021, od 9.30 do 12.30,

prek orodja ZOOM.

Facebook pospešeno razvija e-commerce platformo Shops, namenjeno predvsem malim podjetjem, start-upom in samostojnim ustvarjalcem. Z njo se obeta prava revolucija na področju on-line prodaje!

Uporabniki Facebooka bomo svoje izdelke lahko prodajali preko svoje Facebookove strani, pogovornih okenc (chat), na objavljenih fotografijah, videih in live streamih ter jih promovirali preko Facebookovega oglasnega sistema.

Cilj delavnice: poskrbeti, da bo prav vsak udeleženec pripravljen na Facebook in/ali Instagram shop, se naučil dodati izdelke in se seznanil s trenutnimi možnostmi prodaje. Ob tem pa se bo tudi naučil uporabljati promocijski sistem za (plačljivo) pospeševanje prodaje.

Zaželene so predhodne izkušnje s poslovno uporabo Facebooka in postavljena Facebookova stran.

Vsebina delavnice:

  • Pregled naprednih funkcionalnosti, ki jih Facebook in Instagram Shops ponujata.
  • Dodajanje storitev na Facebookovo stran.
  • Vzpostavljanje aplikacije za naročanje na naše storitve na Facebooku.
  • Dodajanje izdelkov na Facebook for Business – urejamo Facebook in Instagram Shops.
  • Vzpostavitev Facebook for Business in e-commerce managerja za pripravo na prodajo izdelkov na Facebooku in Instagramu.

Delavnico bo vodil Nejc Gornik, strokovnjak s področja novih spletnih, streaming in produkcijskih tehnologij v marketingu in internem komuniciranju.

Delavnica je namenjena podjetnikom (MSP) ter potencialnim podjetnikom, ki razmišljajo o on-line prodaji.

Vljudno vabljeni.

Potek delavnice: Delavnica bo potekala on-line med 9.30 in 12.30 preko spletne aplikacije ZOOM. Povezavo za spremljanje delavnice vam bomo poslali na vaš e-mail naslov dan pred dogodkom. Predlagamo, da si pred delavnico namestite aplikacijo ZOOM na svoj računalnik.

Prijave: Prijave na delavnico zbiramo najkasneje do srede, 7. aprila 2021 oz. do zasedbe prostih mest  prek spletne prijavnice . Število mest je omejeno!

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Obalno–kraške regije, Vlasta Starc, telefon: 66 37 582, e-pošta: vlasta.starc@rrc-kp.si, ali Marija Rogan Šik, telefon: 66 25 834, e-pošta: marija.rogan-sik@pgz-slo.si.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

SPOT svetovanje

Deli dogodek

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
8. aprila
Čas:
9:30 dop - 12:30 pop
Kategorija Dogodek: