Loading Dogodki

Brezplačna delavnica »Uspešna komunikacija v podjetju«

14. aprila|10:00 dop - 12:30 pop

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira BREZPLAČNO delavnico

»Uspešna komunikacija v podjetju«  v SREDO, 14. april 2021 od 10.00 do 12.30

on-line prek orodja ZOOM.

Neprestano govorjenje ni nujno komuniciranje. Kako naj podjetnik komunicira s stranko, znotraj podjetja, preko telefona, e-pošte in v živo? Delavnica »Uspešna komunikacija v podjetju«, bo vsebinsko pokrila odgovore na naslednja vprašanja:

  1. Kakšna je tehnika, s katero lahko hitro sporočim pomembne informacije na jasen način? Kako komunicirati, da se sogovornik na drugi strani ne počuti ogroženo, četudi mu sporočam kritiko oz. kako si zagotoviti, da sam/a besed ne vzamem osebno?
  2. Kako se komunikacija spreminja, ko se spremeni medij? Od stika v živo, e-pošte in telefona.
  3. Kako ustvariti dober stik in dober prvi vtis? Kaj še vpliva na komunikacijo?

Delavnica bo izredno interaktivna.

S seboj potrebujete velik nasmeh, beležko za zapiske in vprašanja glede komunikacije, ki se vam porajajo (kakšen živ primer, za katerega potrebujete nasvet).

Delavnico bo vodila univ. dipl. psihologinja, trenerka mehkih veščin in podjetnica Nina Dušić Hren. Več o njej si lahko preberete na www.doberstik.si.

Delavnica je namenjena podjetnikom (MSP) ter potencialnim podjetnikom, ki želijo izvedeti več in izboljšati komunikacijo s strankami ter znotraj podjetja.

Vljudno vabljeni.

Potek delavnice: Delavnica bo potekala online med 10.00 in 12.30 uro na spletni aplikaciji ZOOM. Povezavo za spremljanje delavnice vam bomo poslali na vaš e-mail naslov, dan pred dogodkom. Predlagamo, da si pred delavnico namestite ZOOM aplikacijo na vaš računalnik.

Prijave: Prijave na delavnico zbiramo najkasneje do torka, 13. aprila 2021 oz. do zasedbe prostih mest prek spletne prijavnice  . Število mest je omejeno!

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Obalno – kraške regije, Vlasta Starc, telefon: 66 37 582, e-pošta: vlasta.starc@rrc-kp.si ali Marija Rogan Šik, telefon: 66 25 834, e-pošta: marija.rogan-sik@pgz-slo.si

Deli dogodek

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
14. aprila
Čas:
10:00 dop - 12:30 pop
Kategorija Dogodek: