Loading Events

PRODAJA NA TUJIH TRGIH – POSLOVNA PRILOŽNOST IN NUJNA RAZVOJNA ODLOČITEV

15. junija, 2023|9:00 dop - 11:30 pop

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno delavnico na temo »Prodaja na tujih trgih – poslovna priložnost in nujna razvojna odločitev«, ki bo v četrtek, 15. junija 2023 od 9:00 do 11:15 ure, preko spletne aplikacije zoom. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Dogodek je namenjen vsem podjetnikom in potencialnim podjetnikom, ki želijo pridobiti potrebne veščine s področja prodajo na tujih trgih in se seznaniti s primeri dobrih praks v tujini. Majhnost domačega trga za slovenska podjetja pogosto predstavlja veliko omejitev za rast in razvoj. Uspešna podjetja so zato prej ali slej primorana pogledati preko nacionalnih meja in svoje prodajne priložnosti poiskati v tujini. Za uspešno delovanje na tujih trgih pa dober produkt po pravi ceni še zdaleč ni dovolj! Da bi podjetja na tujih trgih doživela prodajni uspeh, morajo izbrati pravi ciljni trg, pravilno oceniti svojo izvozno pripravljenost, izvesti vsaj preprosto analizo trga in pripraviti strategijo tržnega nastopa, ki bo vodila do konkretnih prodajnih rezultatov. Na spletni delavnici bomo podali jasne usmeritve, kako se pripraviti za uspešen nastop na tujih trgih in kako izžareti naše prednosti, ki bomo tujim partnerjem dali razlog, da se odločijo za nas.

Delavnico bo izvedla Mateja Milost in podjetja FIMAGO d.o.o.

Prijave do torka, 13.6.2023 prek spletne prijavnice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGnVgz55F3hf18CiTIfW4XhnHq2Vv2bUWx3RnDiLwMKZpySw/viewform.

Dodatne informacije lahko dobite na OOZ Sežana, pri svetovalki Petri Weber, tel.št.: 05 62 02 851 oz. po e-pošti: petra.weber@ozs.si.

Vabilo v prilogi:

Vabilo_Prodaja na tujih trgih_15.6.2023

 

Vljudno vabljeni.

 

Share This Event

  • Ta dogodek je potekel.

Details

Date:
15. junija, 2023
Time:
9:00 dop - 11:30 pop
Kategoriji:
,