Loading dogodki

Mednarodna znanstvena konferenca v Kopru: Družbena odgovornost podjetij v zelenem in digitalnem prehodu

26. septembra, 2023|9:00 dop - 5:00 pop

Pravni inštitut ZRS Koper organizira v torek, 26. septembra od 9:00 do 17:00 ure v Humanističnem centru ZRS Koper mednarodno znanstveno konferenco s priznanimi mednarodnimi gosti z naslovom “Družbena odgovornost podjetij (DOP) v zelenem in digitalnem prehodu (pravna in trajnostna vprašanja)”. Dogodek bo potekal tako v živo kot preko spleta, v angleškem jeziku.

Poleg teoretičnih virov, zakonodaje in sodne prakse bodo predstavljene predvsem pravne in strateške podlage o zavezah glede družbene odgovornosti v svetovnih pravno-političnih aktih in aktih Evropske unije ter Republike Slovenije.

Organizator konference je Znanstveno-raziskovalno središče (ZRS) Koper, soorganizatorji pa Univerza v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede, Varuh človekovih pravic Slovenije, Akademija za družbeno odgovornost in IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti.

Kontakti: prof. dr. Rado Bohinc, vodja programskega odbora konference, e-pošta: info@zrs-kp.si, telefon: +386 5 663 77 00 (centrala) in 031 344 883 (Anita Hrast), e-pošta: anita.hrast@zrs-kp.si

Več na povezavi: https://www.zrs-kp.si/index.php/research-2/pi/

Deli dogodek

  • Ta dogodek je potekel.

Podrobnosti

Datum:
26. septembra, 2023
Ura:
9:00 dop - 5:00 pop
Kategoriji:
,