Loading Events

Kakšen odnos naj ima moje podjetje do medijev

13. maja|10:00 dop - 12:30 pop

Spoštovani,

V ponedeljek, 13. maja 2024 ob 10.00 uri bomo na sedežu Primorske gospodarske zbornice, Ferrarska 2 v Kopru organizirali strokovno delavnico na zelo aktualno in »vročo« temo: Kakšen odnos naj ima moje podjetje do medijev. Organizirana bo v obliki predavanja s kratkimi praktičnimi vajami, ob zaključku pa boste lahko postavljali tudi vprašanja.

Predavatelj bo gospod Tomaž Perovič, izjemen poznavalec medijske krajine – tako domače, kot tudi mednarodne. V svoji bogati delovni karieri je delal kot novinar in kasneje urednik dnevnoinformativnih oddaj, med drugim je ustanovitelj oddaje Studio City. Kasneje je bil direktor in odgovorni urednik informativnih in športnih oddaj na Pop TV, zatem generalni direktor medijske hiše Delo, svetoval je različnim televizijskim hišam v tujini, ob tem pa je bil 16 let predavatelj televizijskega novinarstva na FDV. Zadnjih nekaj let je urednik časnika in portala Obala plus.

Strokovna delavnica je namenjena vodilnim v podjetju in vsem tistim, ki se v podjetju aktivno ukvarjate z marketingom, odnosi z javnostmi in predvsem z mediji. V zgoščeni in z bogatimi izkušnjami opremljeno delavnici boste bolje spoznali medijsko krajino v Sloveniji in metode, načine in pravila komunikacije z medijskimi hišami in novinarji.

Kotizacija za to, izjemno zanimivo in s praktičnimi vajami obogateno delavnico je za člane zbornice 100€ za nečlane pa 135€ (z vključenim DDV).

Izkoristite priložnost in posrkajte znanje in izkušnje enega najboljših poznavalcev medijske krajine v Sloveniji.

Prijave bomo zbirali do petka, 10. maja 2024, prijavite pa se lahko po elektronski prijavnici.

 

Za vse informacije smo vam na voljo na tel. številki 05 662 58 32/34  ali po

e-mailu mirjana.zupan@pgz-slo.si.

S spoštovanjem,

 

Robert Rakar
Direktor

Share This Event

  • Ta dogodek je potekel.

Details

Date:
13. maja
Time:
10:00 dop - 12:30 pop
Kategorija:

Venue

Arena Bonifika v Kopru
Koper,Slovenija+ Google Map
View Venue Website