Loading dogodki

Kako zagospodariti na socialnih omrežjih: INSTA(NT) USPEH! – brezplačna delavnica

14. marca, 2023|4:00 pop - 6:00 pop

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačni dogodek  na temo»Animiranje in promocija podjetniškega okolja v regiji z namenom spodbujanja podjetniške kulture in povečanja podjetniške dejavnosti«, ki bo v torek, 14. marca 2023 od 16:00 do 18:00 ure, v zeleni dvorani Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper, Staničev trg 1, Koper.

V sklopu dogodka bo potekala brezplačna delavnica »Kako zagospodariti na socialnih omrežjih: INSTA(NT) USPEH!«.

Dogodek je namenjen vsem podjetnikom in potencialnim podjetnikom, ki želijo pridobiti vse potrebne veščine za kreativno in učinkovito ustvarjanje fotk in filmčkov, ki zažigajo – s pametnim telefonom. Družbena omrežja zahtevajo jasen načrt, ciljno usmerjeno komunikacijo in jasne cilje, za vsako ciljno publiko malo drugače. Insta(nt) uspeh, kot ga običajno vidijo zunanji opazovalci, je v svojem bistvu ultramaraton, ki je z resnimi pripravami, sledenjem zastavljenim korakom, nekaj pripomočki in malimi triki precej enostavno izvedljiv.

Delavnico bo vodila Janja Novoselc.

Prijave: do ponedeljka, 13.3.2023 prek spletne prijavnice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmIwJ-tf7l8lXFp1Nb_MlMh8PwSJplpY5r4TnL3tQF6qRkUg/viewform.

 

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Obalno-kraške regije Andreja Kozlovič, tel.: 041/725-125 oz. po e-pošti: andreja.kozlovic@ozs.si in na spletni strani: https://www.oozkoper.si/kako-zagospodariti-na-socialnih-omrezjih-instant-uspeh/.

 

Deli dogodek

  • Ta dogodek je potekel.

Podrobnosti

Datum:
14. marca, 2023
Ura:
4:00 pop - 6:00 pop
Kategoriji:
,

Prizorišče

Območna obrtno-podjetniška zbornica Koper
Staničev trg 1
Koper, Slovenija
+ Google Map