Loading Dogodki

Delavnica Uporaba in zaščita lesa v kmetijstvu

15. junija|5:00 pop - 7:00 pop

Durasoft

Vabljeni na delavnico “Uporaba in zaščita lesa v kmetijstvu” v torek, 15. 6. 2021 ob 17. uri na posestvo Santomas v Šmarjah pri Kopru. 

Sektor kmetijstva predstavlja velik izziv za inovacije in tehnološki razvoj. V zadnjem času se veliko razvoja usmerja v uporabo trajnih materialov in surovin, med katerimi tudi les.

Les se že stoletja uporablja v pridelavi, predvsem v gradnji kmetijskih objektov, v vinogradništvu in oljkarstvu, kot tudi v drugih panogah. S tega vidika so vsebine delavnice z naslovom “Uporaba in zaščita lesa v kmetijstvu” namenjene predvsem kmetom, kmetijskim gospodarstvom in drugim deležnikom, ki želijo pridobiti aktualne informacije s področja razkroja, naravne odpornosti in zaščite lesa.

Z nami bodo predstavhttp://tukajniki Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, podjetja Silvaprodukt d.o.o., ter drugi partnerji projekta DURASOFT. Vabilo s programom se nahaja tukaj.

 

Projekt je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj »Program sodelovanja Interreg V-A Italija Slovenija 2014-2020«

 

Deli dogodek

116133
DD
dni
HH
ur
MM
minut
SS
sekund

Podrobnosti

Datum:
15. junija
Čas:
5:00 pop - 7:00 pop
Cena:
Brezplačno
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Posestvo Santomas

Organizator

PGZ
Telefon:
+386 5 66 25 830