Loading Dogodki

Brezplačni dogodek »Zdravi in delovno aktivni v starosti«

17. septembra|1:00 pop - 5:00 pop

V okviru projekta “Pospeševanje delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela – STAR-VITAL: Združeni ukrepi za vitalnost starejših delavcev”,

vabljeni na brezplačni dogodek

ZDRAVI IN DELOVNO AKTIVNI V STAROSTI

ZOOM e-okolje | 17. september 2021 | ob 13.00

PRIJAVA NA DOGODEK   VEČ O PROJEKTU STAR-VITAL

Vabimo vas na dogodek »Zdravi in delovno aktivni v starosti«, ki bo potekal brezplačno v okviru projekta »Podaljševanje delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela – STAR-VITAL: Združeni ukrepi za vitalnost starejših delavcev«. Dogodek se bo odvijal v petek, 17. septembra 2021, od 13.00 do 17.00 ure, preko orodja Zoom.

Organizatorji so za vas pripravili:

  • delavnico, na kateri bodo izbrana podjetja, ki sodelujejo v projektu STAR-VITAL, predstavila primere dobre prakse s poudarkom na predstavitvi aktivnosti, ki so podjetje in njihove zaposlene popeljale k pravi poti do zdravja na delovnem mestu;
  • okroglo mizo, na kateri se bodo strokovnjaki skozi razpravo spopadli z vprašanjem, kako spodbuditi interes starejših zaposlenih (55+), da bi podaljševali delovno aktivnost preko (minimalnih) pogojev za pridobitev starostne pokojnine. Naslovili bomo izzive prilagajanja delovnih mest starejšim zaposlenim, razloge za majhen interes starejših zaposlenih za podaljševanje delovne aktivnosti, spremembe, ki jih je prinesel COVID-19 in pravno-formalne izzive podaljševanja delovne aktivnosti.

Udeležba na STAR-VITAL dogodku je brezplačna, vas pa lepo prosimo, da se kljub prostemu dostopu predhodno prijavite preko gumba »Prijava na dogodek«, da vam bo organizator lahko nekaj dni pred dogodkom poslal aktivno Zoom povezavo z navodili za uporabo orodja Zoom.

Rok za prijavo: najkasneje do 20. avgusta 2021.

Vabljeni, da se pridružite dogodku!

Deli dogodek

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
17. septembra
Čas:
1:00 pop - 5:00 pop
Kategorija Dogodek: