Loading dogodki

Brezplačna ON-LINE predstavitev Vavčerja za celostno vrednotenje okoljskih vplivov (LCA)

24. marca, 2022|11:00 dop - 10:45 pop

SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije organizira BREZPLAČNO ON-LINE predstavitev Vavčerja za celostno vrednotenje okoljskih vplivov (LCA)
v ČETRTEK, 24. marca 2022 od 11.00 do 11:45 prek orodja ZOOM.

Kaj je LCA analiza?
LCA-analiza je mednarodno standardizirana metodologija, ki pomaga količinsko opredeliti pritiske na okolje, ki so povezani z blagom in storitvami, okoljske koristi ter možnosti za izboljšave v celotnem življenjskem ciklu nekega izdelka.Metoda LCA je trenutno edina mednarodno standardizirana metoda za ocenjevanje okoljskih vplivov. Analiza življenjskega cikla (LCA – Life Cycle Assessment) se uporablja za analizo vplivov na okolje izdelka v vseh fazah njegovega življenjskega cikla.

Namen javnega poziva:
Namen vavčerja je MSPjem omogočiti izvedbo celostnega vrednotenja okoljskih vplivov (LCA – Life Cycle Assessment), ki nastajajo v življenjskem ciklu izdelka.

Predstavljena bo LCA analiza, zakaj izvajati LCA analizo, konkretni primeri, možnost pridobitve vavčerja za LCA analizo.

Potrebne so predhodne prijave: https://forms.gle/haWuRcRLxNpZ2nPR8.

Več informacij v priponki!

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Deli dogodek

  • Ta dogodek je potekel.

Podrobnosti

Datum:
24. marca, 2022
Ura:
11:00 dop - 10:45 pop
Kategorija: