Loading dogodki

Brezplačna on-line delavnica »Kako organizirati dober spletni dogodek«

2. junija|9:00 dop - 12:00 pop

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno on-line delavnico »Kako organizirati dober spletni dogodek« v ČETRTEK, 2. junija 2022 od 9. do 12. ure,

preko spletnega orodja ZOOM. 

Delavnica je BREZPLAČNA!

Kljub temu, da smo sedaj v času sprostitve ukrepov, so se udeleženci dogodkov kar malo razvadili in želijo imeti izobraževalne dogodke še naprej preko spleta. Če se to dogaja tudi vam in bi radi izvedeli, kako pripraviti interaktivne in zanimive spletne dogodke, potem je ta delavnica prava za vas.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom in MSP, ki že delajo dogodke (v živo ali preko spleta) in si želijo svoje dogodke popeljati na višji nivo, organizatorjem dogodkov, ki se zavedajo, da bodo v bodoče določena izobraževanja potekala preko spleta ter vsem, ki vedo, da je za dober spletni dogodek potrebna prilagoditev vsebine in izvedbe dogodka in bi se tega radi naučili.

 PROGRAM DELAVNICE:  9:00  –    12:00 

  • Razlike med različnimi tipi dogodkov: dogodek v živo, spletni dogodek, dogodek v živo s spletnim prenosom, hibridni dogodek
  • Katero platformo izbrati za spletni dogodek – plus in minusi posameznih platform
  • Kako prilagoditi vsebino dogodka?
  • Začetniške napake pri organizaciji dogodkov preko spleta in kako se jim izogniti
  • Zaslonska izčrpanost – kaj to je in kako to upoštevati pri planiranju spletnih dogodkov?
  • Kako pomembno je vključiti udeležence in kako to naredimo?
  • Primeri scenosledov spletnih dogodkov
  • Primeri dobre prakse spletnih dogodkov

Delavnico bo izvedla Nika Močnik, podjetnica, organizatorka TOP dogodkov, predavateljica in mentorica, v kateri tli želja po deljenju znanja. Poleg vodenja podjetja Eventnika, kjer organizira poslovne dogodke, svoj čas namenja tudi izvajanju delavnic, predavanju in mentoriranju na področju organizacije dogodkov, podjetništva in javnega nastopanja.

Potek delavnice:

Delavnica bo potekala v ON-LINE obliki v živo med 9.00 in 12.00 preko spletne aplikacije ZOOM.

Povezavo za spremljanje delavnice vam bomo poslali na vaš e-mail naslov, dan pred dogodkom.

Število mest je omejeno!

Prijave: Prijave na delavnico zbiramo najkasneje do torka, 31. maja 2022 oz. do zasedbe prostih mest preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije lahko dobite pri ORA Krasa in Brkinov d.o.o., svetovalka Dolores Kovšca,  tel.: 051 424 532 oz. po e-pošti: dolores.kovsca@ora.si.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Deli dogodek

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
2. junija
Ura:
9:00 dop - 12:00 pop
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

On-line (prek orodja ZOOM)