Loading dogodki

Brezplačna on-line delavnica »Kaj prinašajo davčne spremembe v letu 2022 ter PKP 10«

24. januarja|9:00 dop - 11:00 dop

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno on-line delavnico »Kaj prinašajo davčne spremembe v letu 2022 ter PKP 10« v PONEDELJEK, 24. januarja 2022 od 9. do 11. ure, preko spletnega orodja ZOOM.

Vlada je na področju davčne zakonodaje pripravila nekaj sprememb, s katerimi želi pospešiti razvoj gospodarstva po korona krizi in postopoma optimizirati davčno breme posameznikov in podjetij ter poenostaviti administrativne postopke.

Udeleženci delavnice se boste seznanili s poglavitnimi spremembami, ki jih prinašajo navedene davčne spremembe v letu 2022 za poslovno okolje, izvedeli boste kaj nam prinašajo novosti pri obdavčitvi dohodkov ter kaj se je spremenilo na podlagi vladnih odlokov.

Delavnica je namenjena  podjetnikom (MSP), ki so v vlogi delodajalca, kadrovskim službam, ki so v podjetjih odgovorne za področje človeških virov, računovodskim službam,  samozaposlenim ter vsem osebam, ki jih obravnavana tematika zanima.

PROGRAM DELAVNICE: 

9:00  –    11:00 

 1. del:
 • Kaj prinašajo spremembe ZDDPO-2
 • Kaj prinašajo spremembe na področju Davka na dodano vrednost
 • Odgovori na vprašanja

 

 1. del:
 • Kaj prinašajo spremembe ZDoh-2,  
 • PKP 10 ter veljavni ukrepi v letu 2022
 • Odgovori na vprašanja
 1. del delavnice bo izvedla predavateljica mag. Tanja Urbanija, davčna svetovalka, ki v okviru mednarodnega podjetja BDO svetuje predvsem na področju DDV. Ima 20 let izkušenj na področju davkov in večino časa posveča predvsem mednarodni obdavčitvi. V Zbornici davčnih svetovalcev Slovenije je predstavnica v evropskem združenju davčnih svetovalcev (CFE). Izvedla je že veliko predavanj, na katerih davčno tematiko predstavi na razumljiv način.
 1. del delavnice bo izvedla predavateljica Irena Kamenščak, univ. dipl. prav., davčna svetovalka v družbi BDO Svetovanje d.o.o.. Diplomirala je na Pravni fakulteti v Ljubljani. Svetuje na področju dohodnine, davčnega postopka, gospodarskega in delovnega prava.

Potek delavnice: Delavnica bo potekala v ON-LINE obliki v živo med 9.00 in 11.00 preko spletne aplikacije ZOOM.

Povezavo za spremljanje delavnice vam bomo poslali na vaš e-mail naslov, dan pred dogodkom.

Število mest je omejeno!

Prijave: Prijave na delavnico zbiramo najkasneje do petka, 21. januarja 2021 oz. do zasedbe prostih mest preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije lahko dobite pri ORA Krasa in Brkinov d.o.o., svetovalka Dolores Kovšca,  tel.: 051 424 532 oz. po e-pošti: dolores.kovsca@ora.si.

Deli dogodek

 • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
24. januarja
Ura:
9:00 dop - 11:00 dop
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

On-line (prek orodja ZOOM)