Loading dogodki

Brezplačna on-line delavnica “Inovativnost in kreativnost v podjetništvu”

25. maja|10:00 dop - 11:30 dop

SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno on-line delavnico »Inovativnost in kreativnost v podjetništvu«, ki bo v sredo, 25.5.2022 ob 10. uri prek orodja ZOOM.

Kreativnost je proces razmišljanja, ki pomaga generirati ideje v kreativnem okolju. SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije organizira delavnico na temo inovativnosti in kreativnega razmišljanja pri reševanju podjetniških izzivov, na konkretnih primerih iz prakse.

Delavnica bo potekala v okviru podjetniškega dogodka festINNO in je za udeležence brezplačna. Namenjena je podjetnikom in potencialnim podjetnikom, ki želijo spoznati tehnike inoviranja in kreativnega razmišljanja pri reševanju podjetniških izzivov.

Na delavnici bomo skupaj iskali odgovore na vprašanja:

  • zakaj je pomembna inovativnost v podjetju,
  • kako vzpodbujati kreativnosti,
  • kako kreativno razmišljati pri reševanju podjetniških izzivov,
  • kako se lotiti inoviranja.

Delavnico bo vodil Matic Batagelj. Matic je diplomiral iz kriznega managementa in prenove organizacij, je ustanovitelj številnih startup-ov, strokovnjak na področju strategij, produktnega dizajna, lansiranja blagovnih znamk in rasti.

Obvezne so predhodne prijave preko spletne prijavnice: https://forms.gle/HqdVJy8JJm7Nc7949. Povezavo za dogodek bomo prijavljenim poslali dan pred dogodkom.

Dodatne inforamcije: SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije, 05 662 58 34, marija.rogan-sik@pgz-slo.si.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Deli dogodek

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
25. maja
Ura:
10:00 dop - 11:30 dop
Kategorija Dogodek: