STOPIMO SKUPAJ, regijske gospodarske zbornice vzpostavile sistem »ČLAN-ČLANU«

Direktor Primorske gospodarske zbornice, Robert Rakar, poziva člane PGZ-ja in vse podjetnike:

Škoda, ki jo je povodenj epskih razsežnosti povzročila ljudem in gospodarstvu, se bo merila v milijardah EUR. Vsi, ki smo imeli »srečo«, da se nas je deževje usmililo in nam ni prizadejalo materialne škode, lahko ponudimo roko pomoči prizadetim ljudem in podjetjem v regijah, kjer je podivjana voda razdejala infrastrukturo, odnesla zaloge, zalila strojno opremo in uničila življenja mnogih sodržavljanov.

Vse regijske gospodarske zbornice smo vzpostavile sistem »član-članu«, preko katerega bomo zbirali sredstva in preko enega samega mesta znotraj Gospodarske zbornice Slovenije usmerjali vašo pripravljenost, da pomagate kolegom podjetnikom, ki jih je vodna ujma prizadela.

Prosimo vas, da nam na elektronski naslov, pgz.tajnistvo@pgz-slo.si, sporočite, če ste pripravljeni in če lahko pomagate:

  • S finančnimi donacijami, na solidarnostni račun PGZ  številka SI56 1010 0004 3933 332, odprt pri Banki Intesa Sanpaolo d.d..
  • Z materialno pomočjo, ki jo v prizadetih krajih najbolj potrebujejo (gradbeni stroji, sušilci, vodne črpalke, tovornjaki, viličarji, itd.)
  • Če ste pripravljeni poslati svoje zaposlene, da prizadetim pomagajo fizično odpravljati posledice naravne katastrofe.

Vsako vaše sporočilo in donacijo bomo posredovali pristojnim službam, zato se vam v naprej iskreno zahvaljujemo za vsako vrsto ponujene pomoči.

Slovensko gospodarstvo je med seboj tako zelo povezano, da se bomo spet postavili na noge samo z izkazano solidarnostjo.

V naprej se vam lepo zahvaljujem.

Stopimo skupaj.

Robert Rakar, direktor

Deli s prijatelji

Zadnje aktivnosti