Priložnost za slovenska startup podjetja: Healthcare Lab pospeševalnik

Tehnološko usmerjena zdravstvena startup podjetja iz srednje, vzhodne in južne Evrope imajo edinstveno priložnost za sodelovanje v trimesečnem pospeševalnem programu HealthCare Lab 2022, ki bo potekal v 16 državah.  Program organizira podjetje Roche v partnerstvu z EIT Health, največjo evropsko mrežo zdravstvenih inovatorjev. Cilj pospeševalnika je povezovanje, rast in oblikovanje mednarodne inovacijske skupnosti in iskanje odgovorov na nekatere največje izzive zdravstvenih sistemov. 

Kako bo deloval startup pospeševalnik HealthCare Lab?

Registracija za HealthCare Lab je na voljo na spletnem naslovu www.healthcarelab.eu.

Virtualni informativni dogodek, na katerem bomo predstavili vse podrobnosti o poteku programa, bo  4. novembra 2021, in se bo prenašal v živo. Zainteresirana zagonska podjetja iz centralne, vzhodne in južne Evrope z ekipo najmanj dveh oseb ter prototipom funkcionalne rešitve se lahko v program prijavijo do konca novembra.

V začetku decembra 2021, bodo strokovnjaki HealthCare Laba izbrali 9 startup podjetij, ki bodo sodelovala v programu, ki se bo začel januarja 2022. Med trimesečnim programom bodo izbrana podjetja pridobila priložnost za razvoj svojih projektov s podporo mednarodne mreže Roche, EIT Health in vrhunskih poslovnih mentorjev v zdravstvu.

Program bo vseboval delavnice, individualno mentorstvo in namenska coaching srečanja ter dogodke mreženja in povezovanja. Healthcare Lab se bo zaključil z zadnjim demonstracijskim dnem aprila 2022 in izbiro zmagovalcev v vsakem posameznem izzivu.

Več informacij o HealthCare Lab in obrazec za registracijo so na voljo na www.healthcarelab.eu.

Dodatne informacije: Roche d.o.o. farmacevtska družba, Mateja Malnar Štembal, e-mail: mateja.malnar_stembal@roche.com, GSM: 051 200 001.

 

Deli s prijatelji

Zadnje aktivnosti