Vabilo za udeležbo v gospodarski delegaciji “Zeleno in krožno gospodarstvo” na svetovni razstavi EXPO 2020 Dubaj (1. – 5. oktober 2021)

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo vabita slovenska podjetja k udeležbi v gospodarsko delegacijo »Zeleno in krožno gospodarstvo«.

Delegacija je namenjena zlasti podjetjem s sledečih področij: krožno in zeleno gospodarstvo, obnovljivi viri energije, uporaba odpadkov kot vira sekundarnih surovin oziroma vsem podjetjem, ki se ukvarjajo z aktivnostmi, ki znižujejo ogljični odtis. Udeležba v gospodarski delegaciji bo slovenskim podjetjem omogočila spoznavanje lokalnega in mednarodnega okolja, predstavitev na slovenskem paviljonu, oglede paviljonov drugih držav ter je ena od priložnosti za prodor inovativnih izdelkov in storitev slovenskih podjetij na svetovne trge.

Okvirni program gospodarske delegacije «Zeleno in krožno gospodarstvo« in prijavnico najdete na povezavi: https://www.podjetniski-portal.si/dogodki/vabilo-za-udelezbo-v-gospodarski-delegaciji-zeleno-in-krozno-gospodarstvo-na-svetovni-razstavi-expo-2020-dubaj-1-5-oktober-2021-31371

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Zadnje aktivnosti