Poziv mikro, malim in srednje velikim podjetjem za brezplačno sodelovanje na predstavitvenem delu Digitalnega središča Slovenije – Tehnologija za ljudi v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije

Ob predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije se brezplačno predstavite v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi.

Digitalizacija, umetna inteligenca, robotika, družba 5.0, kibernetska varnost, HCP, inovativne tehnologije, inovacije, mobilnost, energetika, pametna mesta in skupnosti, trajnostna družba in gospodarstvo so le nekatera tematska področja, ki bodo predstavljena v DIGITALNEM SREDIŠČU SLOVENIJE – Tehnologija za ljudi, v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije (Svet EU) od 1. julija do konca decembra 2021 v BTC City Ljubljana. Izkoristite to unikatno in brezplačno priložnost in se predstavite.

Ena izmed prednostnih nalog Republike Slovenije v času predsedovanja Svetu EU v 2021 bo »Gospodarska prenova Evropske unije, temelječa na digitalnem in zelenem prehodu«. Ključni poudarki znotraj te prednostne naloge se nanašajo na gospodarske ukrepe za zeleni prehod in digitalno transformacijo, vključevanje načel trajnostnega razvoja v obstoječe poslovne modele in spodbujanju digitalne transformacije malih in srednje velikih podjetij. Na Direktoratu za internacionalizacijo, podjetništvo in tehnologijo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo so se prav zato v času predsedovanja odločili za izvedbo projekta DIGITALNO SREDIŠČE SLOVENIJE – TEHNOLOGIJA ZA LJUDI.


Več informacij najdete na povezavi: https://dihslovenia.si/aktualno/novice/poziv-mikro-malim-in-srednjim-podjetjem-showroom 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Zadnje aktivnosti