Uspeti v Franciji – izobraževalni program za izvoznike

SPIRIT Slovenija javna agencija organizira v mesecu juniju in septembru 2021, izobraževalni program vezan na  spoznavanje poslovnega okolja Francije. V okviru izobraževalnega programa bodo udeleženci spoznavali posebnosti francoskega trga, načine pridobivanja informacij o trgu in vstopa na ta trg. Posebna pozornost bo namenjena področju vstopa na francoski trg preko spletne trgovine ter pravnim posebnostim poslovanja.

Leta 2020 se je Francija uvrstila na 7. mesto največjih gospodarskih sil na svetu, takoj za Združenim kraljestvom in Indijo. Francosko gospodarstvo je raznoliko v vseh sektorjih, francoski maloprodajni trg pa je dinamičen, visoko razvit in konkurenčen. 

Francija predstavlja šesti najpomembnejši izvozni trg za slovenska podjetja. Priložnosti za izvoznike z inovativnimi izdelki so v številnih sektorjih, kot so prehrambni izdelki, farmacevtskimi izdelki, mikroelektronika, logistika in zdravstvena oprema. Sektorji z velikim potencialom so tudi klicni centri, biotehnologija, telekomunikacije, IKT sektor, e-trgovina, e-mobilnost, napredna proizvodnja, pametna mesta in okolje.

Prijave – do 7.6.2021: https://www.izvoznookno.si/Prijavnica?id=179.

Udeležba na seminarju je brezplačna in omejena na 25 udeležencev iz mikro, malih in srednje velikih slovenskih podjetij.

Predavanja in delavnice bodo v celoti potekali v angleškem jeziku. Program bo potekal v okolju Google Meet, poveza bo posredovana dan prej.

Dodatne informacije:

Martin Zadel; martin.zadel@spiritslovenia.si  

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Zadnje aktivnosti

POMEMBNO OBVETILO!

Primorska gospodarska zbornica obvešča svoje stranke, da zaradi izredne situacije (bolezni) URADNIH UR NE BO V PETEK, 14.1.2022. Za nujne primere na področju javnih listin

Preberite več »