Cepljenje zaposlenih v gospodarstvu

Na podlagi dogovora članic Gospodarske zbornice Slovenije z NIJZ se bo na terenu z mobilnimi enotami izvajalo cepljenje zaposlenih v gospodarstvu.

Na cepljenje se lahko prijavijo vsi zaposleni, pogodbeni partnerji, s.p-ji, s katerimi sodelujete, pogodbeni delavci iz tujine, ki imajo v Sloveniji začasno ali stalno bivališče, in študenti, ki so starejši od 18 let.

Mobilno enoto bomo lahko organizirali, če se bo za določeno cepilno mesto (podjetje, več podjetij skupaj) nabralo 50 ali več zainteresiranih zaposlenih za cepljenje.

V nadaljevanju je objavljen obrazec (seznam zaposlenih za cepljenje), ki ga izpolnite do torka, 18. maja 2021.

Če v podjetju ni prijavljenih vsaj 50 zaposlenih, bomo skušali zbrati dovolj interesentov za organizacijo mobilnega cepilnega mesta v vam najbližjem kraju (npr. Izola, Sežana, Kozina ali Portorož).

V ta namen v obrazcu pripišite, če imate (ali nimate) v vašem podjetju primeren prostor, kjer bi lahko organizirali cepilno mesto.

Na e-mail info@pgz-slo.si,  najkasneje do torka, 18. maja pošljite samo osnovne podatke iz vašega podjetja:

-ime podjetja,

-kraj kjer poslujete in

-število zaposlenih, ki se želi cepiti.

Osebnih podatkov (ki jih zbirate na seznamu) zaradi uredbe GDPR ne pošiljajte. Hrani naj jih oseba, ki je v podjetju zadolžena za upravljanje z osebnimi podatki.

Vsa nadaljna navodila boste prejeli v prihodnjih dneh.

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Zadnje aktivnosti

POMEMBNO OBVETILO!

Primorska gospodarska zbornica obvešča svoje stranke, da zaradi izredne situacije (bolezni) URADNIH UR NE BO V PETEK, 14.1.2022. Za nujne primere na področju javnih listin

Preberite več »