Mednarodni virtualni poslovni B2B dogodek

V okviru slovenskega predsedovanja EU makro-regionalni strategiji Jadranske in Jonske regije – EUSAIR: https://www.adriatic-ionian.eu/  ter v okviru 6. EUSAIR FORUM-a 2021, Center za razvoj in prenos znanj Univerze na Primorskem, kot član mreže Enterprise Europe Network, organizira mednarodni virtualni poslovni B2B dogodek, ki bo potekal v torek, 11. 5. 2021, prek spletne mreženjske platforme: https://b2beusair-forum-2021.b2match.io/.

Virtualni mreženjski dogodek je namenjen poslovnemu, tehnološkemu ter projektnemu povezovanju podjetij in drugih deležnikov iz Jadransko-jonskega območja (Slovenija, Italija, Hrvaška, BiH, Srbija, Črna Gora, S. Makedonija, Grčija in Albanija), ki delujejo v sektorjih oz. na področjih kot so morje in z morjem povezane ekonomske dejavnosti, morski transport, logistika, intermodalne povezave obmorskega območja z zaledjem, energetika in energetske mreže, kakovost morskega okolja, varovanje okolja, habitatov in ohranjanje biodiverzitete, okoljevarstvo ter trajnostni turizem, ki vključuje diverzifikacijo in inovacije v turizmu ter trajnostno in odgovorno turistično upravljanje. Več o področjih mreženjskega dogodka vam je na voljo tukaj: https://b2beusair-forum-2021.b2match.io/page-3151 .

Za vse morebitne dodatne informacije o poslovnem dogodku ter vključitvi vanj lahko kontaktirate CRPZ pri Univerzi na Primorskem, telefon: 05 663 77 87,  Sebastjan Rosa, sebastjan.rosa@upr.si,  Benjamin Korošec, benjamin.korosec@fm-kp.si.

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Zadnje aktivnosti