Učinki prestrukturiranja MSP v regiji

O podrobnostih prestrukturiranja v malih in srednje velikih podjetjih (MSP) in njegovih rezultatih je malo znanega. SPIRIT Slovenija, javna agencija in MGRT želijo proučiti značilnosti in učinke različnih oblik prestrukturiranja slovenskih MSP (npr. notranje prestrukturiranje, (izogibanje) stečaju/zaprtju, preselitev, zunanje izvajanje, premestitev/delokalizacija, združitve in prevzemi, širitev poslovanja – kamor se uvršča tudi notranje izvajanje in internacionalizacija, digitalizacija poslovanja ipd.).

Da bi dobili pravo sliko o dejanskem stanju, je stališče podjetnikov ključnega pomena, zato vas vljudno prosimo, da si vzamete nekaj minut časa in v anketi odgovorite na zastavljena vprašanja o že izvedenem prestrukturiranju vašega podjetja oziroma o morebitnem prestrukturiranju po pandemiji covid-19.

Izpolnjevanje ankete je povsem anonimno, traja 10-12 minut, rezultati pa bodo analizirani le na celotnem vzorcu v okviru raziskave Slovenski podjetniški observatorij, ki jo izvaja Inštitut za podjetništvo in management malih podjetij, na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru.

Povezava do spletne ankete: https://lnkd.in/e-3MR6q

Anketa bo aktivna do 22. januarja 2021

Hvala za sodelovanje!

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Zadnje aktivnosti