Showroom

SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije je v okviru izvajanja aktivnosti projekta SPOT izdelala in postavila virtualni razstavni prostor – SHOWROOM Obalno-kraške regije in gospodarstva.

SPOT Consulting of the Coast and Karst region has created the virtual exhibition space – SHOWROOM of the Coast and Karst region and economy as part of the implementation of the activities of the SPOT project.


The SPOT project is co-financed by the European Regional Development Fund, Ministry of Economic Development and Technology, SPIRIT Slovenia, public agency. 

Virtualna predstavitev »SHOWROOM Obalno-kraškega gospodarstva in regijskih podjetij«

Osnovni namen showroom-a je predstavitev Obalno – kraške regije, prevladujočih panog in produktov regijskih podjetij na enem mestu. V okviru SPOT svetovanje Obalno – kraške regije smo se odločili za virtualni showroom, ki se nahaja na spletu in je dostopen širšemu občinstvu.

Virtualni showroom omogoča zbirko večjega števila produktov na enem mestu. To so lahko inovativni produkti podjetij v regiji, produkti določene branže, novi produkti, ki so zbrani in predstavljeni v določenem virtualnem okolju. Nove tehnologije nam omogočajo večjo in prepričljivejšo predstavitev produktov, saj nudijo njihovo predstavitev v 360 stopinjski tehnologiji.

Showroom je dostopen vsej zainteresirani javnosti na svetovnem spletu, opremljen je s predstavitvenim besedilom in promocijskim gradivom o regiji in regijskem gospodarstvu. V nadaljevanju objavljene fotografije si lahko ogledate kot 360° fotografije in se ročno pomikate po prostoru, pokrajini… ali pa kot virtualni ogled panoramskih posnetkov (360° foto) s pomčjo posebnih VR očal. Panoramski posnetki podjetij so objavljeni na Googlovih poslovnih profilih podjetij (Google My Business).

Prevladujoče panoge in podjetja v teh panogah:

LUKA KOPER

LUKA KOPER

TRAMPUŽ TRANSPORT d.o.o.

TRAMPUŽ TRANSPORT d.o.o.

SOLINE, d.o.o.

SOLINE, d.o.o.

MLEKARNA BEKA

TITUS d.o.o.

TITUS d.o.o.

MARMOR, Sežana d.d.

MARMOR, Sežana d.d.

VINAKOPER, d.o.o.

VINAKOPER, d.o.o.

VINAKRAS z.o.o. Sežana

VINAKRAS z.o.o. Sežana

KOBILARNA LIPICA d.o.o.

KOBILARNA LIPICA d.o.o.

RIBOGOJNICA FONDA d.o.o.

PARK ŠKOCJANSKE JAME

PARK ŠKOCJANSKE JAME

MARINA IZOLA d.o.o.

MARINA IZOLA d.o.o.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

Deli s prijatelji

Zadnje aktivnosti