Odprte so prijave na usposabljanje ABC podjetništva 2022!

V nadaljevanju objavljamo informacijo o usposabljanju ABC podjetništva, ki bo med drugim potekalo tudi na SPOT svetovanje Goriška. Letos bodo usposabljanja pri SPOT svetovanje Goriška organizirana v treh skupinah. Vsa usposabljanja potekajo on-line v popoldanskih terminih.

Več informacij o ABC podjetništva na SPOT svetovanje Goriška najdete na tej POVEZAVI, splošne informacije pa na tej POVEZAVI.

Potekalo bo v 3 skupinah in 5 modulih on-line. Točne termine si lahko pogledate TUKAJ.

  1. modul: Začetek podjetniške poti
  2. modul: Preverjanje poslovne ideje
  3. modul: Osnove trženja
  4. modul: Digitalizacija poslovanja
  5. modul: Pravno formalni vidiki delovanja podjetja

On-line usposabljanja ABC podjetništva se bodo izvajala v okviru regijskih točk SPOT Svetovanje in bodo v letošnjem letu potekala v petih regijah – Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Podravje in Goriška. Usposabljanj se lahko udeležite vsi podjetniki začetniki ne glede na regijo.

KOMU SO NAMENJENA?

Usposabljanje je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah.

POSEBEJ ZA PODJETNICE

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo aprila 2022 objavila Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2022. Na natečaj se bodo lahko prijavile vse podjetnice, ki so svoje podjetje ustanovile v letu 2021 in na istem natečaju leta 2021 še niso prejele spodbude in podjetnice, ki nameravajo podjetje ustanoviti v letu 2022 do dneva oddaje vloge na natečaj, ki bo konec maja 2022. Za prijavo na natečaj bo potrebno pridobiti potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju ABC podjetništva v letu 2021 ali 2022.

Najboljšim 100 ocenjenim prijaviteljicam bo v okviru natečaja ponujena individualna mentorska podpora za pripravo na končno predstavitev poslovnega modela. Vse, ki bodo svoj poslovni model uspešno predstavile, bodo nagrajene s finančno spodbudo v višini 3.000 EUR.

KAKO POTEKA?

Vsak modul bo trajal 10 šolskih ur in zajema tako predavanja in delo v skupinah, kot tudi delo na terenu in delo doma. Od tega mora delo na terenu in delo v predavalnici zajemati vsaj dve tretjini vseh predvidenih ur, t. j. 7 šolskih ur.

Za dodatne informacije smo na voljo na SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije, 05 66 25 834.

Deli s prijatelji

Zadnje aktivnosti