Analiza vpliva projekta “Izgradnja drugega tira Divača – Koper” na slovensko gospodarstvo – okrogla miza

Primorska gospodarska zbornica je v sodelovanju s podjetjem 2 TDK d.o.o. organizirala zelo zanimiv in pomemeben dogodek s predstavitvijo študije na temo “Analiza vpliva projekta izgradnje drugega tira Divača – Koper na slovensko gospodarstvo”, ki se je odvijal v Pretorski palači v Kopru, dne 24. septembra.

Glavni gostje in govorniki dogodka, ki je potekal v obliki okrogle mize so bili Aleš Mihelič – državni sekretar Ministrstva za infrastrukturo RS (TBC); Aleš Bržan – župan MO Koper; Tadej Gosak – predsednik Primorske gospodarske zbornice; mag. Dušan Zorko – generalni direktor 2TDK; Georgij Bangiev – generalni direktor Direktorata za prostor, graditev in stanovanja (MOP RS); Dimitrij Zadel – predsednik uprave Luke Koper d.d.; Blaž Brodnjak – predesednik uprave NLB d.d. Študijo sta predstavila dr. Aleš Groznik in dr. Igor Masten iz Centra poslovne odličnosti pri Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Častna gosta dogodka pa sta bila veleposlanik Republike Poljske v Sloveniji, Krzyszysztof Olendzki in častni konzul Republike Poljske v Sloveniji, Nedjan Brataševec.

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Zadnje aktivnosti